Over Portal Baseline Training & Recruitment

Portal Baseline Training & Recruitment is een samenwerkingsverband van mensen uit de praktijk. Mensen die weten waar ze het over hebben en met passie voor het vak. De jarenlange ervaring in elk vakgebied vormt de basis van ons succes. We zijn een "klein" bedrijf, wat voor u een persoonlijke benadering garandeert. Tegelijkertijd zijn we "groot" genoeg om met de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen werken. Wat uiteindelijk telt, zowel voor u als voor ons, is het eindresultaat en uw tevredenheid. Wij houden van de no nonsense aanpak. Onze vakkennis is een garantie voor een degelijk resultaat.

Portal Baseline Training

Bij alle Portal Baseline Trainingen ligt de focus op veiligheid. Veilig werken staat altijd voorop bij al onze opleidingen. We schrijven de meeste van onze cursusboeken zelf. Deze worden in begrijpelijk Nederlands geschreven met veel foto’s en afbeeldingen. Hierdoor kunnen alle cursisten, ongeacht vooropleiding, onze boeken zowel online volgen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het online trainen waarbij u uw skills naar eigen tempo kan verhogen. Deze nieuwe manier van trainen voor de opleidingen steigerbouw is geheel uniek ,waarbij de lesstof geheel door een eigen team van ingenieurs en mensen uit de praktijk zorgvuldig is samengesteld.

Portal Baseline Recruitment

Bij Portal Baseline Recruitment, outplacement- en baantrajecten kijken we naar de behoeftes en talenten van de kandidaten. Als deze passen bij onze manier van werken, en de kandidaten voelen ervoor om steigerbouwer of het basis isolatie monteur te worden, dan kunnen we het traject starten. Tijdens het traject en de opleidingen steigerbouw, isolatie monteur of VCA ligt de nadruk op veiligheid en kwaliteit.

Portal Baseline Training & Advies

Portal Baseline Training en Advies kan het complete RI&E-pakket voor u regelen, voor zzp-ers en bedrijven met maximaal 25 werknemers. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop. Portal Baseline en Advies kan de noodzakelijke (BHV, VCA) personeelsopleidingen voor u regelen en jaarlijks alle wijzigingen in het bedrijf komen opnemen om de RI&E aan te passen.